specialized in fullfilling the wish of the customer in getting a good tattoo inspired on the styles of the southern pacific and beyond

JEROEN FRANKEN

VOOR AFSPRAKEN BIJ MIJN GAST TATOOERDERS GELIEVE HET FORMULIER OP HUN EIGEN PAGINA OP DEZE SITE IN TE VULLEN

Mocht je een afspraak willen maken voor een tattoo van mijn hand dan kan je mij een mail sturen. Dan zet Peggy je op de wacht/bellijst. Houdt wel rekening met wachttijden. Als je vervolgens bovenaan de wachtlijst staat neemt Peggy contact met je op. Mocht het je te lang duren, dan kan je mij mailen en haalt Peggy je weer van de wachtlijst af.

In je mail gelieve de stijl, plaats, grootte en telefoon nummer vermelden. Wat ook erg handig is, is om een foto te maken van desbetreffend lichaamsdeel met daarop in simpele lijn aangegeven van waar tot waar je de tattoo denkt te willen laten maken.

Je kan mij ook mailen mocht je vragen hebben. Gelieve wel eerst de site te lezen aangezien hier al veel info te vinden is die wellicht je vragen al beantwoorden.

Kosten en prijzen bespreek ik met je ten tijde dat we een afspraak inboeken.

Ben je een oude klant van mij? Doe er een foto bij van de tattoo die ik bij je gemaakt heb. Dan weet ik meteen weer wie je bent, en kan ik je op de oude klantenlijst plaatsen.

SEVENSEASTATTOOS@ME.COM

Heb je mij een mail gestuurd dan krijg je altijd bericht terug mits je het hierboven staande niet goed gelezen hebt. Ook gebeurt het wel eens dat het mail adres waarmee je mailt niet werkt om terug te mailen. Gelieve dan een ander mail adres te gebruiken.

Prijzen en kosten bespreek ik ten tijde dat we een daadwerkelijke tattoo afspraak inboeken.


NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief:


INVULFORMULIER

Jeroen is te benaderen in het Engels en in het Nederlands

Mail voor: Jeroen Franken

Naam: *

Telefoon:

E-Mail: *

Tattoo stijl:

Plaats op lichaam (foto bijvoegen):

Wensen:

Opmerkingen: *

Webdesign: i-3 Reclamebureau