specialized in fullfilling the wish of the customer in getting a good tattoo inspired on the styles of the southern pacific and beyond

NEWS

27 NOVEMBER 2018

De wachtlijst gaat weer open eind Februari 2019. Houd wel rekening met lange wachttijden als je op de wachtlijst komt. Mocht je op de wachtlijst willen komen, dan kan je mij een email sturen eind Februari. 

Sinds een paar dagen hebben we ook een nieuwe website voor de studio. www.sevenseasatelier.com en deze werkt ook beter op de smartphones en tablets.

Op het moment hebben we even rust met gasten. Zodra er gastdata bekend zijn worden ze altijd gepost op onze Instagram (sevenseas_tattoos) en op de website (www.sevenseasatelier.com).

Zojuist is ook mijn derde boek in samenwerking met Andre van Kintaro Publishing gelanceerd. Mocht je interesse hebben dan kan je naar zijn website gaan, www.kintaro-publishing.com. Het voorwoord is geschreven door niemand minder dan Henk Schiffmacher, een van mijn grootste leraren!


6 JUNI 2017

Op vrijdag 28 mei in de late avond vroeg ik mijn vriendin Kim-Anh een ambulance te bellen voor me. Met een hartslag van 34, een temperatuur van 34.4 graden en een bloeddruk van 196 over 135 kwam ik aan in het ziekenhuis. De maag was al leeg echter het kokhalzen kwam af en toe terug, vooral toen ze een maagsonde door mijn neus inbrachten.

Het was een van de vele keren dat ik mij niet goed voelde, echter deze keer spande de kroon. Verschillende partijen hadden de kwaal die ik had afgedaan als maagzuur. De eerste keer was reeds september 2016, waarna in november al een week volgde waarin ik alles moest afzeggen aangezien ik echt helemaal niks kon. Een aantal maanden geleden mocht ik dan uiteindelijk toch van de huisarts naar het ziekenhuis voor een gastroscopie. Lekker op je nuchtere maag een buis naar binnen om te kijken in je ‘fabriekje’. Er werd niks aangetroffen en alles zag er goed uit. De helicobacter pylori bacterie was reeds eerder via bloed onderzoek al uitgesloten.

De tweede of derde dag in het ziekenhuis kwam de oorzaak van mijn welzijn aan het licht, galstenen. Er zat een galsteen vast in een kanaal en die zorgde meteen voor een ontsteking van mijn alvleesklier, oftewel pancreatitis. Helaas voor mij moet ik nu eerst wachten op heling van de alvleesklier voordat men de galblaas kan verwijderen.

Reeds ben ik weer thuis na een week ‘vakantie’ in het ziekenhuis en gaan dingen weer een beetje beter. Hopelijk geneest de alvleesklier dan ook snel en kan de galblaas eruit worden gehaald zodat ik weer verder kan zonder bang te hoeven zijn dat er weer een galsteen in de weg gaat zitten. Wanneer dit precies is moet ik dus nog afwachten. Echter als je een tattoo afspraak hebt staan bij mij en het kan van mijn kant niet doorgaan, dan nemen wij natuurlijk tijdig contact met je op.17 OKTOBER 2016

We hebben een nieuwe website! Na lang en hard werken, big thanks voor Kim-Anh, is de nieuwe website tot leven gekomen. Makkelijker met navigeren, een geheel frisse look, duidelijker voor aankondigingen van al onze vrienden/gasten, een blog over waar we naast tattoos maken allemaal mee bezig zijn, en een shop gedeelte. Natuurlijk staan ook wij er op met ieder een eigen sectie. Daarnaast zijn we super blij dat Ade Itameda voltijds ons team versterken vanaf februari, dus voor het gemak hebben we hem er ook al in mee genomen met zijn goedkeuring. Al met al is het een frisse en vroege start van het nieuwe jaar! De nieuwe website staat zowel onder ww.sevenseastattoos.com als de nieuwe naam www.sevenseasatelier.com. De oude website van mij zal uitsluitend onder www.jeroenfranken.nl in aangepaste versie van wat hij was blijven bestaan.


22 AUGUSTUS 2016

Seven Seas Tattoos zal aanwezig zijn 16, 17 en 18 september op de conventie in Aachen, http://www.kaiserstadt-tattoo-expo-aachen.com. Kim-Anh en ikzelf, Jeroen, zullen daar aanwezig zijn in onze stand. Kim-Anh doet deze conventie uitsluitend walk-ups, dat wilt zeggen dat het niet mogelijk is om een afspraak voordien te maken. Ik doe wel vooraf inboeken, en heb nog 1 plek open op zaterdag 17 september om 12:30 en 1 plek op zondag 18 september om 12:30. Mocht je een afspraak willen maken dan kan je mij een mail sturen op sevenseastattoos@me.com. We hebben nieuwe stickers, schetsboeken, boeken en prints mee..29 JUNI

Na een lange tijd weer zelf aan de lijn te hebben gehangen, hebben we nu weer een nieuwe member in ons team! Zijn naam is Hans en gaat alle afspraken inboeken vanaf nu voor Jeroen en de ethnische tribal gast tatoeëerders.......................... De laatste maanden zijn er weer heel wat gast tattoeerders over de vloer geweest, Herb Auerbach, Croc tatau, Marco Wallace, Chris Higgins, Omar Santos, Dmitri Babakhin enKirk Jones. Na de zomer zullen een aantal gasten weer langskomen.......................De vaste tatoeëerders zijn nog steeds volop bezig, Kimanh, Florencio en ikzelf. Binnenkort dus ook wat veranderingen op de website aangezien Kim-anh daar nog steeds niet bij staat. Ook gaan we in de toekomst prints en boeken verkopen via de website, natuurlijk alleen maar van diegene die in de studio werken......................... We zijn ook te volgen op instagram, @sevenseas_tattoos...........................Voor iedereen die op de wachtlijst staat bij mijzelf, super bedankt voor jullie geduld! Zodra ik tijd heb krijgen jullie bericht!


5 MAART

Het worden een paar drukke maanden in de Seven Seas Tattoos studio. Dmitri Babakhin komt als gast voor de eerste keer, hij is er van 31 maart tot en met 10 april. Van 14 april tot en met 18 april hebben we Chris Higgins weer. De week erop is Omar Santos er weer. Marco Wallace komt ons weer verblijden van 5 mei tot en met 8 mei om de stoel weer vrij te maken voor Dmitri van 12 mei tot en met 20 mei. Begin juni van de 2de tot en met de 5de is Omar Santos er weer. Croc Tatau komt weer naar Nederland en is in de studi van 9 tot en met 20 juni. Zodra ik tijd heb ga ik de wachtlijsten af voor desbetreffende gast tatoeerders om in te boeken.

Verders is Florencio vanaf volgende week weer aanwezig na ruim twee weken vakantie te hebben gehad in zijn thuisland Argentinie. Voor afspraken met Florencio kan je hem mailen op florencioarg@gmail.com. Kim-Anh is dit weekend in Parijs te vinden op de conventie Mondial du Tatuage om vervolgens een week bij Florian te gasten. Daarna is ze weer in de studio en voor afspraken kan je haar mailen op bleaknblue@gmail.com. 14 JANUARI

Het nieuwe jaar is weer aangebroken sinds een week of wat, het belooft weer een goed jaar te worden! Dit jaar krijgen we ook een nieuwe gast tatoeerder erbij, zijn naam is Dmitri Babakhin en is gespecialiseerd in Polynesisch en Marquesan. In maart zal hij er voor de eerste keer zijn. Daarnaast hebben we deze maand Chris Higgins, Marco Wallace en Omar Santos als gast artiesten naast de vertrouwde vaste crew van Florencio Rojas en Kim-Anh Nguyen, en mijzelf natuurlijk. Zelf ben ik net terug van een reis waar ik weer een en ander geleerd heb en oude vrienden en leermeesters ontmoet heb. Dus weer met een volle bak energie en inspiratie aan het werk in het nieuwe jaar.


20 OKTOBER

Het is weer even gelden dus hier de laatste nieuwtjes. Afgelopen september is Mr. croc weer aan het tattooeren geweest voor drie weken in de studio. Het is altijd een genoegen om het geklop van de traditionele handtools te horen!

Begin oktober is voor de eerste keer Chris Higgins als gast tattoeerder langs gekomen om een week te werken. Zijn werk kan je zien op http://higginsandcotattoo.co.uk/v2/ . Een super aardige gast die ook nog eens erg goede tattoos maakt. Kortom was een super aanvulling voor de studio. Volgend jaar medio maart is hij er weer voor een week.

Omar is vorige week geweest en komende week krijgen we Marco weer als gast!

De week daarna verwelkomt seven seas tattoos Kim, een klasse westers traditionele tattoeerster, check haar op instagram, @kiman_h . Voor afspraken met haar kan je haar mailen op bleaknblue@gmail.com . Kim is altijd snel volgeboekt, dus wees er snel bij!

Eind van het jaar ga ik zelf maar weer eens op reis na lange tijd. Het werd weer eens hoog tijd om wat oude vrienden/leermeesters van mij op te zoeken en zodoende tegelijk weer wat bij te leren. Ik heb er zin in!

5 MEI

Binnenkort krijgt Seven Seas Tattoos de befaamde Chris Higgins als gast voor een week. Zijn werk kan je zien op www.higginsandcotattoo.co.uk. Als je een afspraak wilt maken kan je mij, Jeroen, een mail schrijven. Let wel op dat hij maar een gelimiteerd aantal sessies kan doen. De week dat hij aanwezig is moet nog worden gekozen, en zal zodra wij het weten hier te lezen zijn.

12 MAART

Vanaf heden ten dage zullen er in de komende weken nieuwe fotoos op de site komen. Nieuw pacific werk staat er reeds op! Februari was een drukke maand in Seven Sea Tattoos. We hadden zowel Omar als Marco een week te gast en natuurlijk Florencio die altijd aanwezig is. De wachttijden zijn helaas niet gekrompen, eerder uitgerekt. Tegenwoordig doet Florencio wel werk van mij, Jeroen, inkleuren met zwart om zodoende de wachtlijst iets vlotter te laten verlopen.

28 NOVEMBER

!!!!!!!!!!VANAF 1 DECEMBER T/M 31 JANUARI NEEMT JEROEN GEEN NIEUWE KLANTEN AAN OP ZIJN WACHTLIJST!!!!!!! (het heeft dus geen zin te mailen of het formulier in te vullen voor Jeroen)  OUDE KLANTEN KUNNEN WEL GEWOON OP DE WACHTLIJST GEPLAATST WORDEN!!!!!!!!!!! DE WACHTLIJST VAN DE GAST TATTOEERDERS IS WEL GEWOON OPEN!!!!!!!!!!

4 NOVEMBER

Vanochtend bij Dr Vellema langs geweest en gelukkig zegt mijn tweede opinie dat ik geen operatie behoef. Dat scheelt dus weer in de uitloop van de wachttijden die ondanks dat ik probeer ze enigszins in de hand te houden, altijd toch uitlopen. Iedereen die po de wachtlijst staat iig bedankt voor je geduld en vertrouwen! 

Komende december is Omar er weer voor een week. Deze jonge getalenteerde Peruaan kan als de beste Polynesische tattoos creeren. Dan eind januari verwelkomen we Marco Wallace voor de eerste keer in de studio!

Tegenwoordig doet Peggy veel van mijn mail en alle afspraken inboeken voor diegene die het nog niet wisten. Zo heb ik wat meer tijd en rust voor de klanten die in de stoel zitten.


17 OKTOBER

De nieuwsbrief doet het! Via het invulformulier kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

7 OKTOBER

Op het moment zit ik zelf in de lappenmand. Een gisteren opgelopen sleutelbeen (AC) luxatie tossy type III zorgt ervoor dat ik even niks mag doen. Volgende week naar het ziekenhuis voor checkup en dan weten we meer. Tot die tijd doe ik er alles aan om zo snel mogelijk te herstellen via allerlei wegen. Helaas betekend dit wel dat de wachtlijst weer wat uitloopt. 

21 SEPTEMBER

De wacthlijst staat weer open vanaf heden. Kijk ook eens bij de gastartiesten. Mocht je een afspraak bij 1 van hun willen dan gelieve het formulier bij hun op deze site in te vullen. Omar Santos komt in december weer na een succesvolle eerste anderhalve week deze maand. En Marco Wallace, de beste tribal tattoeerder uit Italie, komt de studio vanaf 2014 een week elke maand versterken. 

De nieuwsbrief doet het helaas nog steeds niet vanwege tecnisch werk eraan wat niet helemaal wilt vlotten. Inschrijven voor de nieuwsbrief doet het dus pas als deze wel werkt. Hopleijk doet de nieuwsbrief het volgende week ; )

5 AUGUSTUS 2013

Inmiddels is de site geupdate en is Peggy in full swing in de weer met afspraken bellen en mail te beantwoorden. De nieuwsbrief doet het helaas nog niet vanwege wat technische oorzaken. Voor de gastartiesten loopt het aardig vol, dus wees er snel bij als je nog door croc of omar getattoeerd wilt worden.

15 JULI 2013

Er staan wat veranderingen voor de deur met Seven Seas Tattoos. Er zullen vaker gast artiesten langs komen en wellicht wel iemand voor vast. Volgende week zal de site worden geupdate en zal dit alles op deze site te zien zijn. Ivm vakanties van anderen duurt het allemaal wat langer dan gepland. Ook krijg ik help met de mail te doen en afspraken te maken. De afspraken en de meeste mail gaan in de toekomst door Peggy gedaan worden. Zo kan ik weer tijd vrijmaken voor te studeren en te tekenen.

20 JUNI 2013

Zojuist weer terug van een korte reis. Deze keer was de bestemming Sulawesi. Samen met Greg van Dragon Tattoo naar de Toraja gegaan en de prachtige huizen aldaar bekeken en bestudeerd. Mede vielen we met de neus in de boter aangezien we twee begrafenissen hebben mogen meemaken. Meestal met vergane of eigenlijk liever veranderende culturen, is met begrafenissen de cultuur van weleer nog altijd sterk aanwezig. Mede had Greg mij gevraagd om ontwerpen te maken voor een boot die ze in Bira, Sulawesi aan het bouwen zijn. Op het moment zijn ze die ontwerpen ook in de boot aan het snijden en ben dus erg benieuwd hoe het eruit komt te zien.
 

22 MEI

 

Seven Seas Tattoos is op zoek naar een tattoeerder gespecialiseerd in de polynesische stijlen als gast artiest of liever nog als vaste member van de Seven Seas Tattoo studio,,, De studio is prive, dus volkomen relaxed werken en alle rust voor de klanten,,, Mail: sevenseastattoos@me.com

 

19 MEI

 

Voor eenieder die op de wachtlijst staat,,, Bedankt voor jullie geduld!,,, Helaas lopen de wachttijden nog steeds een beetje op,,, Zodra ik tijd heb voor jou krijg je zo snel mogelijk een email van mij

 

17 FEBRUARI

 

Nieuwe fotoos!!! Je kan ze vinden bij PACIFIC, SAMOAN en MARQUESAN,,, enjoy!

 

17 JANUARI

Het nieuwe jaar is weer in volle gang! En het belooft wederom een fantastisch jaar te worden. Bij deze wil ik al mijn klanten bedanken van het afgelopen jaar. Zonder jullie had ik het niet kunnen maken... En natuurlijk ook bedankt voor eenieders geduld. Voor iedereen die dit jaar op de wachtlijst staat,,, helaas lopen de wachttijden weer wat op met een maand of wat. Anyways,,, ink only travels so fast ; )

1 OKTOBER

De lijnen staan weer open! Mocht je op de wachtlijst willen voor een afspraak dan kan je mij weer mailen. Van het weekend heb ik ook weer tal van fotoos op de site gezet van tattoos van het laatste jaar of wat.

16 SEPTEMBER

De nieuwe website is vandaag online gegaan! Door op mijn logo te klikken kom je altijd in de foto sectie. Samen met Wim, een maat van mij, hebben we er de laatste zes weken keihard aan gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. In de loop van de tijd komen er meer en meer fotoos bij!

De bouwer van de site is Wim Wiggers van i-3 creations. 

Vooralsnog is alleen eerst www.sevenseastattoos.nl gekoppeld aan deze site. Later deze week zullen ook www.sevenseastattoos.com en www.jeroenfranken.nl gekoppeld worden.

1 JULI 2012

De komende vier weken wordt de nieuwe studio verder afgebouwd. Een eikenhoogkant vloer ligt er reeds in alsmede een bamboo plafond, of althans een systeempalfond met bamboo print zoals ik er achter kwam toen de paketten werden afgeleverd. Nu nog schilderen, waterleidingen verleggen, washok maken en tal van kleine dingen. Helaas kan ik in deze tijd geen klanten aan een neiwue tattoo helpen.

16 JUNI 2012
Voor de maanden JULI, AUGUSTUS en SEPTEMBER neem ik geen nieuwe klanten aan op de wachtlijst, dit ivm werkzaamheden voor de nieuwe studio. Vanaf OKTOBER neem ik dus wel weer nieuwe klanten aan voor op de wachtlijst, dus als je op de wachtlijst wilt komen kan je mij je mail en wensen sturen vanaf OKTOBER

16 JUNI 2012
Komende September gaat de SEVEN SEAS TATTOOS studio verhuizen naar Eindhoven, ook gaat er dan een nieuwe website gelanceerd worden

18NOVEMBER
Nu ook op facebook, facebook.com/sevenseastattoos, check it out

3 OKTOBER 2011
Het laatste jaar in Tilburg is aangebroken. Tot nu toe zijn het vier geweldige jaren geweest, met een erg fijne college in Darko, een paar top gast artiesten uit binnen en buitenland, en natuurlijk geweldige klanten die ik allen wil bedanken voor hun geduld. Vanaf volgend jaar September/oktober zal ik in mijn woonplaats Eindhoven een studio openen, wederom gesloten (dus alleen op afspraak) of wellicht half open.

28 SEPTEMBER 2011
Vanaf heden neem ik weer nieuwe klanten aan op de wachtlijst, houd echter wel rekening met lange wachttijden. Bij contact meer informatie

1 SEPTEMBER 2011
In de nacht van 31 augustus is mijn ‘borneo’ vader komen te overlijden in het ziekenhuis te Kuching. Legan was een hoofdman der hoofdmannen die nu onderweg is over de rollende boomstammen in de rivier. Zijn tatoeages hielden hem bezig tot op zijn laatste dagen, wellicht omdat hij wist dat deze zijn licht zouden schijnen tijdens de tocht naar de andere kant.

11 AUGUSTUS 2011
Inmiddels alweer een paar weken terug van de reis. Tijdens de tocht over de rivier begon het echt op ons tweede huis te lijken zo relaxed en ‘thuis’ dat de af en toe woeste rivier aanvoelde. Op de weg terug zelfs nog een alligator gezien op twee meter van de prao. Erg leuk om iedereen weer te zien, af en toe met tranen van geluk, en met handen en voeten en de nodige ‘langkau’ te communiceren. Nu weer lekker ontspannen aan het werk om zo hopelijk de lichte achterstand in de wachtlijst het hoofd te kunnen bieden.

10 JULI 2011

TOT EN MET 26 JULI BEN IK SAMEN MET EEN EX COLLEGA MICHEL AKA CAPTAIN CAVEMAN OP REIS,,,WEDEROM DOOR DE WOUDEN VAN BORNEO IN DE SFEER VAN WELEER,,,DEZE KEER GAAN WE OP UITNODOGING VAN PENGHULU LEGAN,,,DE HOOFDMAN DER HOOFDMANNEN,,,tot 26 juli ben ik dus niet in staat om mails te beantwoorden,,,mede ook door een halve dagen maand in juni lopen de wachttijden ietwat op,,,in ieder gaval wil ik iedereen bedanken voor hun geduld,,,

Webdesign: i-3 Reclamebureau