specialized in fullfilling the wish of the customer in getting a good tattoo inspired on the styles of the southern pacific and beyond

NAZORG

Na het zetten van je nieuwe tattoo pak ik hem in. Laat de folie zitten tot de volgende ochtend. Was je tattoo lichtjes met de hand (altijd eerst je handen wassen!) om daarna masserend door te wassen tot je tattoo helemaal schoon is van vaseline en huidvocht. Doe dit onder de douche met warm water. Dep hem daarna droog met een schone handdoek en smeer hem in met Vaseline wat je van mij meekrijgt. Doe dit absoluut niet te dik, een flinterdun laagje is meer dan voldoende. 

De ochtend daarop weer lichtjes wassen. Je kan er vanaf nu tweemaal daags bepanthen opsmeren. Nu hoeft je tattoo dus niet meer ingepakt te worden met folie. Tijdens de eerste 7 dagen is het van belang om je tattoo niet in te laten weken. Dus niet gaan zwemmen, niet in bad of jakuzi etc. Kort douchen is geen probleem. Draag geen wol of synthetische kleding, loszittende katoenen kleding die niet schuurt of knelt is het beste. Kijk uit met sporten. Als iets niet goed aanvoelt voor je tattoo, doe het dan niet. Als je in de zon komt na de eerste week, smeer hem in met een hoge factor zonnebrand. Een verse tattoo verbrand snel aangezien het nieuwe huid is. Zowiezo is het beter om de eerste twee weken je nieuwe tattoo niet overdadig aan de zon bloot te stellen. Het is een aanrader om je tattoo altijd met een geode beschermingsfactor in te smeren tegen de zon.

Het kan zijn dat je huid pukkels of puistjes krijgt. Meestal komt dit door een gevoelige huid voor datgene wat je erop smeert. Het kan ook zijn dat je teveel erop smeert. Als je merkt dat het product wat je gebruikt irriteert, was dan je tattoo en laat hem droog.
 
Tijdens het genezen kan het voorkomen dat sommige plekken moeilijker genezen. Vooral bewegende en scharnierende punten kunnen hier last van hebben. Pulk of krab er niet aan! Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, of kleurverandering van de wond altijd contact op met je huisarts.
Het gehele process van genezing duurt een week of vier. Na een dag of vier begint je tattoo te vervellen. Daarna zal je huid regenereren. Dit duurt een week of drie. Zolang de huid nog glimt, is je huid nog niet volledig hersteld.
 
Als je vragen hebt kan je mij altijd mailen.
 
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau