specialized in fullfilling the wish of the customer in getting a good tattoo inspired on the styles of the southern pacific and beyond

AFSPRAKEN

Seven Seas Tattoos heeft een nieuwe locatie van de tattoo studio sinds Augustus 2017. Tegenwoordig zitten we in Eindhoven op de Jo Goudkuillaan 2. We houden er een gesloten studio op na. Dat wilt zeggen dat je alleen binnenkomt na het maken van een afspraak. Zodoende behouden we voor iedereen een relaxte werksfeer en de privacy van de klant. Wil je een afspraak maken, lees dan eerst de site goed door.

 

Bijna alle tattoos die ik maak zijn freehand, dat wilt zeggen dat ik ze op je huid teken en vervolgens erin prik met de naald. Voor sommige plekken op het lichaam is het echter wel handig om eerst een tekenafspraak te maken. Dit is voor een hele rug, een hele borst, buik en ribben. Mocht je freehand niks vinden en dus toch een tekenafspraak willen voor een ander deel van het lichaam dan kan dat natuurlijk ook. De tattoo die ik voor jou maak is persoonlijk voor jou ontworpen en zal dus niet door mij worden gebruikt op een andere klant.

 

Tijdens je afspraak gaan we praten over wat je wilt, op welke plaats je de tattoo wilt en over de inhoud van je tattoo. Daarna maak ik een schets op je huid. Na goedkeuring van jouw prik ik hem erin met de naald. Om de tekening rechtstreeks op de huid te tekenen werkt voor mij het beste. Zo staat hij meteen op de juiste plek en kan ik het beste de lijnen van jouw anatomie volgen. Mocht je een tekenafspraak hebben dan maak ik een groffe schets op de huid die ik later uitteken. Op je tattoo afspraak stencil ik vervolgens deze tekening op je huid en prik hem erin.

 

Fotoos van tatoeages met andermans tattoo-werk doe ik helaas niet namaken. Foto materiaal meenemen of mailen ter verduidelijking van je wensen is geen probleem. Houdt echter wel in de gaten dat ik afhankelijk ben van mijn stijl en oplossingen, dus als je een tattoo van mij wilt kijk eens naar de fotoos op mijn website.

Webdesign: i-3 Reclamebureau